html текст
All interests
  • All interests
  • Design
  • Food
  • Gadgets
  • Humor
  • News
  • Photo
  • Travel
  • Video
Click to see the next recommended page
Like it
Don't like
Add to Favorites

Фаршированный перец / Stuffed pepper

Это блюдо меня научила готовить моя бабушка, и если честно я даже не пытаюсь его как-то модернизировать. Это закарпатская кухня, моя родная, поэтому мне всегда приятно его готовить для своей семьи. У на оно называется "Фарширована поприга" только по-русски и читается как "ы". Это очень автентичное блюдо и очень вкусное.

IMG_3270




pepper 8 pieces
2/3 cup long white rice
500g minced beef
1 onion
2 carrots
1 cup tomato juice (natural) + 1 tsp sugar
salt
pepper
2 pieces bay leaf
250ml double cream
2 tbsp flour
1 tbsp paprika
4-5 tbsp vegetable oil
2 garlic
1 tsp sugar

Prepare peppers by cutting the tops off and removing the seeds. Wash and set aside. Grate the carrots, onion and garlic and fry in oil until golden brown, add the sugar and salt. Mix the minced meat, rice, grated vegetables, salt and pepper. Stuff the peppers with the mixture. Put the peppers in a pan (refractory), close the tops. Mix the tomato juice with 100 g of water, paprika, salt, sugar and pour over the peppers 1/2. Put in the oven for 1,5 hour (180C). Remove the peppers and drain the juice, add the heavy cream mixed it with the flour until thikened, it will be the sause for peppers. Bon appetite!!




IMG_3264


Рецепт:

перец 8 шт.
2/3 стакана риса
500 гр фарша из телятины (задняя часть)
1 луковица
2 моркови
1 стакан томатного сока (натурального)+ 1 ч.л. сахара

соль
перец
2 шт лаврового листа
250 мл жирных сливок
2 ст.л. муки
1 ст.л. паприки
растительное масло 4-5 ст.л.
2 з.чеснока
1 ч.л. сахара

Подготовить перцы , обрезав шапочки и удалив семена. Помыть и отставить. Натереть морковь, лук и чеснок и поджарить на масле до золотистого цвета, добавить сахар и соль.
Смешать фарш, рис, натертые овощи, посолить, поперчить. Наполнить перцы этой смесью.
Положыть перцы в кастрюлю (огнеупорную) , закрыть шапочками. Размешать томатный сок с 100 гр воды, паприкой ,соль, сахар и залить перцы на 1/2. Поставить в духовку на 1 час.
Вынуть перцы и слить сок, добавить жырные сливки перемешав с мукой. Поливать этим соусом перцы. Приятного апетита!!!!

Читать дальше
Twitter
Одноклассники
Мой Мир

материал с livejournal.com

3

      Add

      You can create thematic collections and keep, for instance, all recipes in one place so you will never lose them.

      No images found
      Previous Next 0 / 0
      500
      • Advertisement
      • Animals
      • Architecture
      • Art
      • Auto
      • Aviation
      • Books
      • Cartoons
      • Celebrities
      • Children
      • Culture
      • Design
      • Economics
      • Education
      • Entertainment
      • Fashion
      • Fitness
      • Food
      • Gadgets
      • Games
      • Health
      • History
      • Hobby
      • Humor
      • Interior
      • Moto
      • Movies
      • Music
      • Nature
      • News
      • Photo
      • Pictures
      • Politics
      • Psychology
      • Science
      • Society
      • Sport
      • Technology
      • Travel
      • Video
      • Weapons
      • Web
      • Work
        Submit
        Valid formats are JPG, PNG, GIF.
        Not more than 5 Мb, please.
        30
        surfingbird.ru/site/
        RSS format guidelines
        500
        • Advertisement
        • Animals
        • Architecture
        • Art
        • Auto
        • Aviation
        • Books
        • Cartoons
        • Celebrities
        • Children
        • Culture
        • Design
        • Economics
        • Education
        • Entertainment
        • Fashion
        • Fitness
        • Food
        • Gadgets
        • Games
        • Health
        • History
        • Hobby
        • Humor
        • Interior
        • Moto
        • Movies
        • Music
        • Nature
        • News
        • Photo
        • Pictures
        • Politics
        • Psychology
        • Science
        • Society
        • Sport
        • Technology
        • Travel
        • Video
        • Weapons
        • Web
        • Work

          Submit

          Thank you! Wait for moderation.

          Тебе это не нравится?

          You can block the domain, tag, user or channel, and we'll stop recommend it to you. You can always unblock them in your settings.

          • lj
          • домен livejournal.com
          • домен foodclub-ru.livejournal.com

          Get a link

          Спасибо, твоя жалоба принята.

          Log on to Surfingbird

          Recover
          Sign up

          or

          Welcome to Surfingbird.com!

          You'll find thousands of interesting pages, photos, and videos inside.
          Join!

          • Personal
            recommendations

          • Stash
            interesting and useful stuff

          • Anywhere,
            anytime

          Do we already know you? Login or restore the password.

          Close

          Add to collection

             

            Facebook

            Ваш профиль на рассмотрении, обновите страницу через несколько секунд

            Facebook

            К сожалению, вы не попадаете под условия акции